Skip to content
Animátor szolgáltatások: hangulatért, árbevétel növelése, marketing

Elmondjuk miért jó gyermek animátornak lenni.

Örömünk, hogy boldoggá tegyük őket!

Gyermek animátor - gyermek rendezvény szervezés, felügyelet és gyerekműsor

Az esküvői animátor olyan személy, aki kifejezetten az esküvői ceremóniára és a lagzira specializálódott. Feladata lehet a vendégek szórakoztatása, különös tekintettel a fiatalabb résztvevőkre. Az esküvői animátor lehet felelős különféle játékok, kézműves tevékenységek vagy éppen a gyerekekkel való táncos, interaktív programok szervezéséért.

Gyermek rendezvény animátor arcfestés minigurukids

Esküvői Animátor:

Hangulatot teremt mint egy stand-up. Főleg a gyermekekre koncentrálunk műsorainkkal, külön felkérésre bármilyen korosztály számára viszünk programot.

minigurukids Gyermek rendezvény animátor arcfestés

Nézd meg Instagram oldalunk!

Facebook, Instagram, Tiktok - számos ötletünk itt találod.

miniguru kids website logo gyermek felügyelet au pair kindergarten rendezvény

Rendezvény Gyermek animátor:

A rendezvény gyermek animátor felelős lehet különféle játékok, vetélkedők, művészeti és kézműves tevékenységek szervezéséért, hogy a gyerekek élvezettel töltsék az idejüket a szállodában vagy rendezvényen, míg a felnőttek élvezhetik a hotel adta lehetőségeket.

minigurukids Gyermek rendezvény animátor arcfestés

Nézd meg Facebook oldalunk!

Facebook, Instagram, Tiktok - számos ötletünk itt találod.

Gyerekek nem „lepasszolva” vannak hanem jó kezekben minőségi időt töltenek. Ahogy a nagyok: mulatnak, játszanak és jól érzik magukat.

miniguru-kids-gyermek-felugyelet-rendezvény animátor

Gyermek Animátor programok :

A hotel és rendezvény gyermekanimátor felelős lehet különféle játékok, vetélkedők, művészeti és kézműves tevékenységek szervezéséért, hogy a gyerekek élvezettel töltsék az idejüket a szállodában vagy rendezvényen, míg a felnőttek élvezhetik a hotel adta lehetőségeket. Pár példa:

minigurukids gyermek animátor arcfestés

Arcfestés (Eulenspiegel márkát használunk, ami a legjobb minőség a piacon):

  • Az arcfestés művészi tevékenység, amely során festékekkel díszítik az arcokat, speciális, bőrbarát márkájú festékekkel, mint az Eulenspiegel.
  • Az arcokon készült minták lehetnek állatok, szuperhősök vagy bármilyen fantáziadús koncepció, amelyet a résztvevők választanak.

karitativ gyermek animátor

Az arcfestés egy rendezvényen nagyon felkapott, ahogy indul, minden gyerek várja hogy mikor kerülnek sorra. Nagy kedvenc az unikorni és a tigris, de különleges kívánságok is teljesülnek, mint a naplemente, vagy a sarki fény.

Tudnak olyanokat kérni, el se hiszed 🙂

Az a jó az arcfestésben hogy a kreativitásnak csak az eszközök szabnak határt, mi pedig teljesen fel vagyunk készülve: Sablonokkal, ecsetekkel, különböző selyen és csillámporokkal, strasszkövekkel, stencil sablonok és minden ami kell.

Kézműves foglalkozások:

  • Kézműves foglalkozások olyan kreatív tevékenységek, amelyek során résztvevők saját kezükkel alkotnak különféle művészeti tárgyakat vagy dekorációkat.
  • Kézműves foglalkozások keretében a gyermekek készíthetnek papírvirágokat, gyöngyfűzéseket, vagy akár saját festményeket.

Csillámtetoválás (Eulenspiegel márkát használunk):

  • A csillámtetoválás egy ideiglenes testdíszítési módszer, amely csillámokat és színes pigmenteket használ, például az Eulenspiegel márkát, amely kiváló minőséget biztosít.
  • Csillámtetoválások készítése olyan motívumokkal, mint csillagok, pillangók vagy egyedi minták, amelyek szórakoztatóak és biztonságosak a gyerekeknél.

A csillámtetkó ideális a nyári napokra, hiszen lassan kopik és vízálló, akár egy hétig is élvezhető az alkotás, és olajos arclemosóval vagy olivaolajjal könnyedén eltávolítható ha szükséges.

 1. Akadályverseny:
  • Az akadályverseny olyan izgalmas és szórakoztató program, ahol a gyerekek különböző akadályokat kell leküzdeniük a versenypályán.
  • “Mini Kalandpálya Nap”, ahol a gyerekek különböző ügyességi és mászkáló akadályokon kell keresztüljutniuk, például pókhálón át, vagy labdák között mászva.
 2. Csapatjátékok:
  • Csapatjátékok olyan tevékenységek, ahol a gyerekek együttműködnek és összehangolják erőfeszítéseiket a közös cél érdekében.
  • Labdajátékok, ahol a gyerekek csapatban játszanak és a labdát a célba juttatják, vagy csapatversenyek, ahol együtt kell megoldaniuk különböző kihívásokat
  • Vetélkedők olyan programok, ahol a gyerekek különböző kihívásokban és kérdésekben versenyeznek egymással.
  • Tudásverseny, ahol a gyerekek kérdésekre válaszolnak, vagy ügyességi vetélkedő, ahol különböző játékokban mérik össze tudásukat és ügyességüket.