Skip to content

MiniGuru Holiday program – gyermek animátor -gyermek felügyelet

Gyermek animátor - gyermek rendezvény szervezés, felügyelet és gyerekműsor - Otthon is!

inline-icon miniguru rendezvény animátor hotel gyermek animátor műsor show

Gyerekek Átvétele és Háztartás Vezetése, Szülők Nyugodt Üdülése

A MiniGuruHoliday program egy innovatív megoldás a szülők számára, akik szeretnének pihenni és feltöltődni egy hosszabb üdülés alatt, miközben gyermekeik biztonságban és gondoskodásban részesülnek. Ez a fejezet arra összpontosít, hogy megvizsgálja, hogyan működik ez a program, és milyen előnyöket kínál a szülők és gyermekeik számára.

Gyermek rendezvény animátor arcfestés minigurukids

A MiniGuruHoliday Program Működése

A MiniGuruHoliday program lényege, hogy a szülők átadják gyermekeiket egy tapasztalt és megbízható csapatnak, akik gondoskodnak róluk és a háztartás vezetéséről az egész üdülés alatt. Ez lehetőséget ad a szülőknek arra, hogy teljes mértékben kikapcsolódjanak és pihenjenek, míg gyermekeik biztonságban és szórakoztatásban részesülnek.

inline-icon miniguru rendezvény animátor hotel gyermek animátor műsor show

Gyermekek Szórakoztatása és Nevelése

A MiniGuruHoliday program csapata nem csupán felügyeli a gyermekeket, hanem kreatív és szórakoztató programokat is kínál számukra az üdülés alatt. Ez lehetnek kirándulások, játékos tanulási tevékenységek, kézműves foglalkozások vagy sportesemények. Emellett figyelmet fordítanak a gyermekek egészséges étkezésére és alvási rendjére is.

minmiguru kids holiday home not alone project gyermek felügyelet animátor otthon nyaralás webimg

A MiniGuruHoliday program: Otthon okosan.

További információ:

(30) 422 4936

Szülők Nyugodt Üdülése

Az egyik legnagyobb előnye a MiniGuruHoliday programnak az, hogy lehetővé teszi a szülőknek, hogy teljes mértékben élvezzék és kihasználják az üdülést. A gyermekek és a háztartás gondoskodása mellett a szülők nyugodtan pihenhetnek és feltöltődhetnek, tudva, hogy minden rendben van otthon és gyermekeikkel.

A MiniGuruHoliday program részeként folyamatosan tájékoztatjuk a szülőket az napközbeni eseményekről és tevékenységekről. Esténként pedig részletes jelentést kapnak arról, hogy gyermekeik milyen élményekben részesültek, milyen programokon vettek részt, és hogyan telt az aznapi napjuk. Ez a gyakorlat segít abban, hogy a szülők nyugodtan élvezhessék az üdülést, miközben tudják, hogy gyermekeik biztonságban és élményekkel gazdagodva töltik az időt.

Rendezvény -, gyermek animátor csapat.

1 napos Gyermek felügyelet

1 teljes nap (24 óra) Ár: 2800 Ft/óra Összesen: 2800 Ft/oˊra×24 oˊra=67 200 Ft

Rendezvény -, gyermek animátor csapat.

2 napos gyermekfelügyelet

2 teljes nap (48 óra) Ár: 2500 Ft/óra Összesen: 2500 Ft/oˊra×48 oˊra=120 000 Ft

inline-icon miniguru rendezvény animátor hotel gyermek animátor műsor show

3 napos gyermekfelügyelet

3 teljes nap (72 óra) Ár: 2200 Ft/óra Összesen: 2200 Ft/oˊra×72 oˊra=158 400 Ft

Kiegészítő szolgáltatás.

Háztartás Vezetése és Gondoskodás a Szülők Otthonában

A MiniGuruHoliday program nemcsak a gyermekekről gondoskodik, hanem a szülők otthonának gondos vezetését is vállalja az üdülés alatt. Ez magában foglalja a háztartási feladatok ellátását, mint például a takarítás, a főzést. Így a szülők nyugodtan élvezhetik az üdülést anélkül, hogy aggódniuk kellene a ház körüli teendők miatt.