Skip to content
Gyermek animátor - felügyelet foglalkozásaink, néhány példa
nagy sikerű gyermek animátor műsorunk

Angol és Németnyelv Tanítás Táncok Által

Üdvözöljük a kis táncosokat és nyelvoktatókat a táncok varázslatos világában! Nálunk nem csak táncolunk, hanem egyúttal angol és németnyelvű kalandok részesei is lehetünk. A szórakoztató és mozgalmas táncok révén a gyermekek nem csupán a ritmus és a mozgás művészetébe, hanem az angol és német nyelv rejtelmeibe is belekóstolhatnak.

ez az animátor program mindig, mindenhol beválik

Kreatív : arcfestés

Arcfestői sztori: Nem egy gyerek aludt már el a kezemben miközben fetettem az arcát, mivel az arcfestés az egycsetvonásoknak és a szivacs tapintásának köszönhetően igencsak relxációs állaptba tudja tenni a gyerekeket.

Verseny játékok

Kreativ és kompetitiv foglalkozás példa

Akadályverseny:
Az akadályverseny olyan izgalmas és szórakoztató program, ahol a gyerekek különböző akadályokat kell leküzdeniük a versenypályán. Példa: "Mini Kalandpálya Nap", ahol a gyerekek különböző ügyességi és mászkáló akadályokon kell keresztüljutniuk, például pókhálón át, vagy labdák között mászva.
Csapatjátékok:
Csapatjátékok olyan tevékenységek, ahol a gyerekek együttműködnek és összehangolják erőfeszítéseiket a közös cél érdekében.

kis csoportos gyermek felügyelet

Labdajátékok, vetélkedők

Olyan játékok, amelyekben a gyerekek egy vagy több labdát használnak a játék során, fejlesztve ezzel a koordinációjukat és sportos készségeiket.
Vetélkedők: Definíció: Vetélkedők olyan programok, ahol a gyerekek különböző kihívásokban és kérdésekben versenyeznek egymással. Nagy sikerű az ügyességi vetélkedőnk, ahol különböző játékokban mérik össze tudásukat és ügyességüket.

Mozgáskúltúra, torna, tánc.

Gyerek Disco - Definíció: Könnyen leutánnozható tánckoreográfiák a vidám szórakozáshoz, hasonlóan a zumbához, csak egy leegyszerűsítettebb verziót kell elképzelni A Gyerek Disco világában, ahol a vidámság és a tánc közösül a könnyen és azonnal leutánnozható tánckoreográfiákban! A mi animátoraink nem csak a zenét hozzák el, hanem olyan táncokat is, amelyekre azonnal felugranak és csatlakoznak a kis táncosok. Itt a felejthetetlen pillanatok és a vidám kikapcsolódás ígérete! Miért a gyerek disco az egyik legjobb választás? Egyszerű Lépések: Animátoraink olyan lépéseket mutatnak be, amelyek könnyen követhetők, még a kisebbek számára is. Azonnali Csatlakozás: A gyerekek azonnal részt vesznek a táncban, mivel az animátorok vidám és élénk koreográfiákat készítenek. Kreatív Környezet: A szabad stílusú részek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy kifejezzék saját stílusukat és kreativitásukat. Kialakul a "csoport", illetve serkenti a kreativ hozzá állást. A Gyerek Disco nem csak egy táncolni vágyó gyermek helyszíne, hanem a szórakozás és a vidámság központja. Gyerünk, csatlakozz hozzánk, és mutassuk meg, milyen mókás és könnyen utánnozható tánckoreográfiáink vannak! Lehetőség Angol és Németnyelv tanításra: Számos anygol és németnyelvű táncunk van, amivel a kisebbeknek tökéletes lehetőség egy nyelv elsajátításának a kezdete.

 1. Kézműves foglalkozások:
  • Definíció: Kézműves foglalkozások olyan kreatív tevékenységek, amelyek során résztvevők saját kezükkel alkotnak különféle művészeti tárgyakat vagy dekorációkat.
  • Példa: Kézműves foglalkozások keretében a gyermekek készíthetnek papírvirágokat, gyöngyfűzéseket, vagy akár saját festményeket.
 1. Arcfestés (Eulenspiegel márkát használunk, ami a legjobb minőség a piacon):
  • Definíció: Az arcfestés művészi tevékenység, amely során festékekkel díszítik az arcokat, speciális, bőrbarát márkájú festékekkel, mint az Eulenspiegel.
  • Példa: Az arcokon készült minták lehetnek állatok, szuperhősök vagy bármilyen fantáziadús koncepció, amelyet a résztvevők választanak.

Az arcfestés egy rendezvényen nagyon felkapott, ahogy elindul az arcfestés a többi gyerek csodálattal nézi és várja hogy kész legyen az éppen festett gyerekeken az alkotás, és izgalommal várják hogy mikor kerülnek sorra. Nagyon nagy kedvenc az unikorni és a tigris, de különleges kívánságok is teljesülnek, mint a naplemente, vagy a sarki fény. Az a jó az arcfestésben hogy a kreativitásnak csak az eszközök szabnak határt, mi pedig teljesen fel vagyunk készülve: Sablonokkal, ecsetekkel, különböző selyen és csillámporokkal, strasszkövekkel, stencil sablonok és minden amivel előcsalogatjuk a varázslatos érzelmeket és az általunk alkotott univerzumban.

 1. Csillámtetoválás (Eulenspiegel márkát használunk, ami a legjobb minőség a piacon):
  • Definíció: A csillámtetoválás egy ideiglenes testdíszítési módszer, amely csillámokat és színes pigmenteket használ, például az Eulenspiegel márkát, amely kiváló minőséget biztosít.
  • Példa: Csillámtetoválások készítése olyan motívumokkal, mint csillagok, pillangók vagy egyedi minták, amelyek szórakoztatóak és biztonságosak a gyerekeknél.

A csillámtetkó ideális a nyári napokra, hiszen lassan kopik és vízálló, akár egy hétig is élvezhető az alkotás, és olajos arclemosóval vagy olivaolajjal könnyedén eltávolítható ha szükséges.

 1. Akadályverseny:
  • Definíció: Az akadályverseny olyan izgalmas és szórakoztató program, ahol a gyerekek különböző akadályokat kell leküzdeniük a versenypályán.
  • Példa: “Mini Kalandpálya Nap”, ahol a gyerekek különböző ügyességi és mászkáló akadályokon kell keresztüljutniuk, például pókhálón át, vagy labdák között mászva.
 1. Csapatjátékok:
  • Definíció: Csapatjátékok olyan tevékenységek, ahol a gyerekek együttműködnek és összehangolják erőfeszítéseiket a közös cél érdekében.
  • Példa: Labdarúgás, ahol a gyerekek csapatban játszanak és a labdát a célba juttatják, vagy csapatversenyek, ahol együtt kell megoldaniuk különböző kihívásokat
  • Vetélkedők:
   • Definíció: Vetélkedők olyan programok, ahol a gyerekek különböző kihívásokban és kérdésekben versenyeznek egymással.
   • Példa: Tudásverseny, ahol a gyerekek kérdésekre válaszolnak, vagy ügyességi vetélkedő, ahol különböző játékokban mérik össze tudásukat és ügyességüket.