Skip to content

Csapatepítő gyerekeknek

A csapatépítő programok célja, hogy a gyerekek együttműködési és kommunikációs készségeit fejlesszék. Ezek a programok különböző játékos feladatokat és kihívásokat tartalmaznak, amelyek során a gyerekek együtt dolgoznak, hogy elérjék a közös célokat. Ez nemcsak szórakoztató, de fejleszti a társas készségeket is

A szolgáltatás alapdíja 80.000 Ft, további részleteket telefonon tudunk egyeztetni.

csapatepito teambuild gyerekdisco gyermek diszkó gyerekanimátor babysit
mini-guru-kids-gyermek-animator-gyermek-babysitter-rendezveny-1440
bébiszitter au pair időpont legjobb áron

Program előre foglalás

Kérjük hogy a cintia@gajdaneva.com email címre küld el foglalásod a dátum megjelölésével. Egy hónapra előre tudunk időpontot előre lefoglalni, alap szolgáltatás szerint.

Gyermek rendezvény animátor arcfestés minigurukids

Időpont egyeztetés

Kérjük hogy a +36 30 422 4936 -os telefonszámra küldj Üzenetet, amennyiben szolgáltatásunk igénybe kívánod venni. A személyes találkozás időpontját így tudjuk egyeztetni.

Icon miniguru kids legkissebb gyermek animátor rendezvény gyermek felügyelet

Különleges igény

Kérjük hogy bármilyen különleges igényed jelezd email-en vagy telefonon hogy bébiszitterünk megfelelően tudjon készülni. MiniGurukids, akár angol, német nyelven is.

miniguru logo Maskot gyermek animátora mit mi tudunk jol csinálni

Ajánlási rendszer

Ajánlási rendszerünk számos meglepetést és előnyösebb ajánlatokat foglal magában, kérlek érdeklődj az hello@minigurukids.com email en az aktuális ajánlatunkról.

 1. Akadályverseny:
  • Az akadályverseny olyan izgalmas és szórakoztató program, ahol a gyerekek különböző akadályokat kell leküzdeniük a versenypályán.
  • “Mini Kalandpálya Nap”, ahol a gyerekek különböző ügyességi és mászkáló akadályokon kell keresztüljutniuk, például pókhálón át, vagy labdák között mászva.
 2. Csapatjátékok:
  • Csapatjátékok olyan tevékenységek, ahol a gyerekek együttműködnek és összehangolják erőfeszítéseiket a közös cél érdekében.
  • Labdajátékok, ahol a gyerekek csapatban játszanak és a labdát a célba juttatják, vagy csapatversenyek, ahol együtt kell megoldaniuk különböző kihívásokat
  • Vetélkedők olyan programok, ahol a gyerekek különböző kihívásokban és kérdésekben versenyeznek egymással.
  • Tudásverseny, ahol a gyerekek kérdésekre válaszolnak, vagy ügyességi vetélkedő, ahol különböző játékokban mérik össze tudásukat és ügyességüket.