Skip to content

Arcfestés és Gyermek felügyelet

Az arcfestés egy népszerű gyermekprogram, ahol a gyerekek arcát különböző mintákkal, színes festékekkel díszítik. Az arcfestők különféle kreatív és szórakoztató mintákat festenek, mint például állatok, szuperhősök vagy mesefigurák, ami nagy örömöt okoz a gyerekeknek.

Négy órás elfoglaltság, gyermekek számától függően.

Előzetesen kalkulált szolgáltatási ár: 88.000 HUF

Bébiszitter

Babysitter

minigurukids gyermek animátor arcfestés

Kindergarten

Au pair

minigurukids gyermek animátor arcfestés

Arcfestés (Eulenspiegel márkát használunk, ami a legjobb minőség a piacon):

    • Az arcfestés művészi tevékenység, amely során festékekkel díszítik az arcokat, speciális, bőrbarát márkájú festékekkel, mint az Eulenspiegel.
    • Az arcokon készült minták lehetnek állatok, szuperhősök vagy bármilyen fantáziadús koncepció, amelyet a résztvevők választanak.

karitativ gyermek animátor

Az arcfestés egy rendezvényen nagyon felkapott, ahogy indul, minden gyerek várja hogy mikor kerülnek sorra. Nagy kedvenc az unikorni és a tigris, de különleges kívánságok is teljesülnek, mint a naplemente, vagy a sarki fény.

Tudnak olyanokat kérni, el se hiszed 🙂

Az a jó az arcfestésben hogy a kreativitásnak csak az eszközök szabnak határt, mi pedig teljesen fel vagyunk készülve: Sablonokkal, ecsetekkel, különböző selyen és csillámporokkal, strasszkövekkel, stencil sablonok és minden ami kell.

bébiszitter au pair időpont legjobb áron

Program előre foglalás

Kérjük hogy a cintia@gajdaneva.com email címre küld el foglalásod a dátum megjelölésével. Egy hónapra előre tudunk időpontot előre lefoglalni, alap szolgáltatás szerint.

Gyermek rendezvény animátor arcfestés minigurukids

Időpont egyeztetés

Kérjük hogy a +36 30 422 4936 -os telefonszámra küldj Üzenetet, amennyiben szolgáltatásunk igénybe kívánod venni. A személyes találkozás időpontját így tudjuk egyeztetni.

Icon miniguru kids legkissebb gyermek animátor rendezvény gyermek felügyelet

Különleges igény

Kérjük hogy bármilyen különleges igényed jelezd email-en vagy telefonon hogy bébiszitterünk megfelelően tudjon készülni. MiniGurukids, akár angol, német nyelven is.

miniguru logo Maskot gyermek animátora mit mi tudunk jol csinálni

Ajánlási rendszer

Ajánlási rendszerünk számos meglepetést és előnyösebb ajánlatokat foglal magában, kérlek érdeklődj az hello@minigurukids.com email en az aktuális ajánlatunkról.